Welkom op SingleWandelingen.nl!

Welkom op SingleWandelingen.nl, een initiatief van About Love. Als speeddate-organisatoren hebben wij de afgelopen jaren al vele singles samengebracht. De speeddates in diverse steden worden drukbezocht en regelmatig komen er succesvolle koppels uit. Dat maakt dat we willen uitbreiden!

Wandelingen voor singles

Waar singles tijdens het speeddaten 4 minuten per gesprek hebben, komen we nu met een activiteit waarbij mensen elkaar in alle rust kunnen leren kennen: wandelen. Met een groep van ongeveer 20 singles ga je op pad om samen te genieten van de natuur/cultuur. We hebben mooie, afwisselende routes in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland uitgezocht om te bewandelen. Uiteraard is er altijd gelegenheid om onderweg iets te eten en drinken.

Is er een match?

Na de wandeling kun je, via de link die we je van tevoren gemaild hebben, aan ons doorgeven met welke single(s) je verder in contact wilt komen. Heeft de ander ook interesse in jou, dan ontvang je binnen een dag elkaars e-mailadres.

Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende single-wandeling gratis!

Schrijf je in voor een single-wandeling!

Heb je zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 10 singles? Schrijf je dan nu in voor een van de geplande single-wandelingen!